Αντιπροσωπος Περιοχης Λεμεσου – Παφου, ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΝ

Αντιπρόσωπος της Etapol Ltd στην Πάφο,

Η εταιρία ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΝ, δραστηριοποιείται στον τομέα της Ανακαίνισης και Συντήρησης Κτιρίων (σπίτια, γραφεία και καταστήματα) από το 2000. Λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών τους, δημιούργησαν ένα ειδικό τμήμα που ειδικεύεται στην ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας, σε οικιακούς αλλά και εμπορικούς χώρους. Δεσμεύεται να εξυπηρετεί το κοινό συμφέρον που διαφυλάσσει το σημερινό περιβάλλον για τις γενιές του αύριο.

Χρησιμοποιώντας συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ενεργειακής απόδοσης μέσω ορθολογικής και συνετής διαχείρισης, θέτουν τον στόχο για την αποστολή τους να σφραγίζουν το δικό τους θετικό αποτύπωμα για τη μείωση των ρύπων στο περιβάλλον. Το όραμά τους είναι η χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη μέγιστη απόδοση. Στόχος τους είναι να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας. Οι εξαιρετικά καταρτισμένοι μηχανικοί ενέργειας της εταιρείας είναι σε θέση να παρέχουν λύσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των χώρων, προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας, οικονομικά οφέλη και εργονομία.

Το επαγγελματικό προσωπικό της ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΝ αποτελείται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους, που όλοι έχουν πρακτική και θεωρητική κατάρτιση για την εκτέλεση οποιουδήποτε έργου.

Website: www.oikodomein.eu
Telephone: 26 600 616
Fax: 26 937 365
Email: info@oikodomein.eu
Address: 61 Mesogi Avenue, Paphos 8280, Cyprus